Új munkahelyem legújabb feladata

Amikor én új munkahelyre kerülök az életem egy hatalmas stressz gömbbé változik. Mindig görcsösen igyekszem megfelelni az új helyzeteknek, az új kollégáknak, a feladatoknak. Igyekszem nagyon rövid idő alatt megmutatni, hogy mennyi mindent tudok már, hogy milyen gyorsan tanulok, hogy mennyire leleményes vagyok és a legfontosabb, hogy számíthatnak rám és hogy felelősséget vállalok a döntéseim és a munkám iránt. Mondanom sem kell, hogy minden ilyen időszak nagyon nehéz, nem csak nekem, a családom és barátaim számára is, mert ami türelmet benn a munkahelyen szükséges, az otthon bizony hiányzik. Nagyon sokszor este már használhatatlan vagyok, fáradt és frusztrált, ezért mindenki részéről nagyon sok türelem szükséges. Igyekeztem világ életemben változtatni ezen, de valahogy sosem sikerült igazán.

Most azonban elhatároztam hogy teljesen máshogy lesz. Nincs mitől félnem, mindent tudok, ami a munkához szükséges, és soha semmi problémám nem volt az új munkahelyeken, így most sem kell ettől tartanom. Meg akartam mutatni mindenkinek, hogy tudom én ezt máshogy is csinálni. Hála a jó égnek azt mondhatom, hogy sikerült is.

Jelenleg az első nagy projektemet viszem végig, ami nem más, mint egy új iphone szerviz csapat felkutatása, mert a régivel sem a vezetőség, sem pedig a kollégák nem voltak elégedettek, nem beszélve arról, hogy nem igazán tudtak már minőségi szolgálatást nyújtani a telefonok javítása területén sem. Persze én egyből belevetettem magam az internet világába és elkezdtem felkutatni a véleményeket, oldalakat, majd rájöttem, hogy rengeteg céges ismerettségem van, olyan is, akik szintén iphone állománnyal rendelkeznek és kifejezetten egy-egy szerviz céggel dolgoznak együtt. Kiderült, hogy közülük sokan ugyanazzal, az iszereles csapatával. Így, ez alapján úgy döntöttem én is őket fogom javasolni és nem is bántam meg. Félig már azt hiszem sikerült megoldanom a görcsösség nélküli beilleszkedést, és megmondom őszintén sokkal jobban is érzem magam a bőrömben. Az ember folyamatosan fejlődik.