Miben másak?

Ha az ember jelenleg megkérdez egy jól menő vállalkozót, aki tökéletesen működteti a cégét és eredményeket ér el, fejleszteni tud és folyamatos a növekedése, hogy mitől ilyen sikeres a vállalkozása, biztosan az első három hely valamelyikén ott fog szerepelni az a mondat, hogy fantasztikus beszállító és partnerhálózattal rendelkezik, és még a legkisebb feladat vagy dolog megoldására is csak profi szolgáltatók és partnerek állnak a rendelkezésére. Persze ez hangozhat egy hatalmas klisének, de nem az. Amikor én elkezdtem az agrár szektorban a tevékenységemet még fogalmam sem volt róla, hogy ennyire nagy feladat egy céget jól működtetni. Persze gondolhat itt mindenki arra, hogy az időjárás viszontagságaival meg kell küzdenie egy agrár szektorban dolgozó embernek, de a legnagyobb kihívás a minőségi, jó áron történő gépbeszerzés, hiszen a kettő sokszor nincs is összhangban egymással, vagyis a drága nem mindig jó vagy jobb mint az olcsó, ám ennek eldöntéséhez az embernek egyszerre kell tökéletes vállalkozónak, mezőgazdasági szakembernek és gépésznek lennie, ami nyilván nehezen kivitelezhető.

Én rátaláltam azonban az umwelt kft csapatára, akik nem csak hogy tökéletesen ismerik a gépeket és mindenben maximálisan az ügyfelek segítségére vannak a kiválasztástól egészen az üzemelésen és szervíz feladatokon át, hanem bizony iszonyatosan minőségi gépeket és eszközöket kínálnak a vevők számára, jó áron. Ár érték arányban biztos vagyok benne, hogy magyarországi viszonylatban a legjobb ajánlatokat adják, éppen ezért mindenkinek meg is kellene ismeri őket és az ajánlataikat.

Miben másak mint a többiek? Hogy a minőséget helyezik előtérbe. Számtalan alkalommal találkoztam már a saját bőrömön is érezve ennek káros hatását olyan vállalkozókkal, akik a minőséget hangoztatták, hatalmas árakon kínálva eszközöket a piacon, azonban ez koránt sem volt helyén való, hiszen a gyártmány ugyanolyan minőséget produkált mint egy töredék árba kerülő, kisebb minőségen gyártott gép.

Az umwelt kft. csapatánál nem kell attól tartani hogy bárki minőségi problémát fog a vásárlás után tapasztalni, hiszen pontosan ettől másabban a piacon működő vállalkozásoknál, hogy ők valóban minőségi alapanyagokból, a legtökéletesebb szakértői összeszereléssel és időtálló használatra biztosítanak gépeket, ami nem a marketing kommunikáció része csupán, ezt azért merem kijelenteni, mert már több géppel is rendelkezek tőlük és tökéletesen meg vagyok elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.