A legjobb partnereink

Az évek során számtalan dolgot nagyon megtanultam a saját bőrömön cégvezetőként. Elsősorban talán azt, hogy bizony hallgatni kell az ember megérzéseire, mert azok nagyon sok helyzetben észrevétlen vezetnek minket a jó irányba vagy épp mentenek meg minket valamiféle hibától vagy baklövéstől. A másik pedig az, hogy hihetetlen módon szüksége van az embernek a jó külső szakértőkre és a segítségükre. Muszáj, hogy az ember szakértőkkel vegye körbe magát, akik egy-egy területet kívülről – belülről ismernek, maximális szakmai ismeretanyaguk és tapasztalatuk van egy-egy dolgot illetően és tökéletes segítséget tudnak nyújtani számunkra a döntés- előkészítésben és a feladatok megoldásában. Én már évek óta arra törekszem, hogy a lehető legjobb partnereket tudjam megnyerni magam és a cégem, a nálunk dolgozó alkalmazottak számára. Hála a jó égnek azt mondhatom, hogy ez sikerült is.

Van azonban talán egy kiemelkedő csapat, akik kiemelkedő kedvenceim az összes partner közül, hiszen már számtalan közös projektet végig csináltunk, nagyon sok tréninget vittünk végig a kollégák életében közösen, és azt mondhatom, hogy hihetetlen hatékony és eredményes mindig a munkájuk, de öröm is a velük való közös munka. Ez a csapat nem más, mint a kogwheel csapata, és a legutolsó közös projektünk a kommunikációs tréning volt, aminek meglepő módon még a vállalati hangulaton is érezhető volt a hatása. Az emberek sokkal könnyebben kommunikáltak nem csak az ügyfelekkel, hanem egymással is, sokkal türelmesebbek voltak és ezáltal a hangulat is sokkal jobb volt.

Nem csak azt szeretem ebben a kis csapatban, hogy hihetetlen módon tudják mit csinálnak, hatalmas szakmai tudás van a kezükben és minden a rendszert, vállalatot érintő kérdéskörben hatékonyan tudnak segíteni, hanem hogy rendkívül rugalmasok és nagyon lelkiismeretes munkát végeznek. Öröm velük a közös munka. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.